Lansat în anul 2018, BAYRO este producătorul de mobilă și accesorii pentru camera de baie din Republica Moldova. În toți acești ani, accentul pe calitate a rămas neschimbat, aducând totodată stil, tendință spre desăvârșire, practicitate și expresivitate.

Astăzi, BAYRO înseamnă o echipă de oameni profesioniști, în grija cărora stă calitatea mobilei dumneavoastră pentru baie, dar și confortul pe care-l simțiți zilnic atunci când vă întoarceți acasă.

Puncte forte

La BAYRO găsiți mobilă practică, care îmbină design-ul unic și un preț rezonabil, și asta pentru că credem că o mobilă frumoasă și calitativă vine la pachet cu bunul simț. De aceea, suntem mândri că putem oferi:mobilă funcțională
calitate înaltă a materialelor și furniturilor utilizate în procesul de producere
diapazon larg a mărimilor disponibile
gamă variată de modele și tipuri de mobilă, care se deosebesc prin design rafinat
garanție și deservire post-termen garanție
  

Asortiment variat

La BAYRO găsiți stil, funcționalitate, loc suficient pentru depozitare şi soluții inteligente de organizare, toate materializate în următorul asortiment de producție: dulapuri de baie cu montare pe podea sau pe perete, corpuri pentru chiuvetă, dulapuri tip penal, oglinzi și comode în peste 400 de modele.

Și așa cum suntem într-un continuu proces de dezvoltare, lucrăm la lărgirea sortimentului de mobilă, adăugând în portofoliul nostru mobilă de bucătărie și altă mobilă de uz casnic – de serie și la comandă.

Calitate și rezistență în timp

Pentru că investim în primul rând în calitate, secția de producere BAYRO este echipată cu utilaj de ultimă generație, produse de liderii mondiali din industria utilajelor de prelucrare a lemnului și producere a mobilei, precum Homag (Germania) și SCM Group (Italia). Interesul real față de cerințele Clientului, ne-a făcut să aducem în Moldova parteneri și furnizori din diferite colțuri ale lumii, pentru a putea produce mobilă de cea mai înaltă calitate.

În cele din urmă, anume calitatea și varietatea asortimentului au contribuit la aceea ca BAYRO să devină lider în Republica Moldova în producerea mobilei pentru camerele de baie.

Grijă pentru mediu

BAYRO revizuiește regulat procesele tehnologice pentru a corespunde exigențelor ce țin de protecția mediului. Pentru noi, îmbunătățirea continuă și grija pentru mediul înconjurător sunt la fel de importante precum este respectarea legilor, reglementărilor și standardelor în domeniul confecționării mobilei. Din acest motiv, în procesul de producere a mobilei BAYRO se folosesc doar vopsele pe bază de apă, ce corespund celor mai exigente standarde europene de ecologie.