Compania Bayro produce o gamă largă de mobilier pentru baie: dulapuri sub lavoar, oglinzi, dulapuri-oglinzi, dulapuri înalte, rafturi. Lucrăm în continuu la extinderea sortimentului, oferind la alegerea clienților noștri peste 60 de colecții de mobilier care se deosebesc prin stilul lor individual, tehnologii unice și soluții de design.

Politica de producție a companiei are ca scop menținerea nivelului stocului de produse finite pentru a satisface cerințele clienților angro și cu amănuntul în orice moment. În același timp,fabricăm produse în serie și unice, respectând cu strictețe standardele înalte de calitate stabilite de întreprindere.

Secția de producere a companiei BAYRO se bucură de angajați cu o experiență vastă în domeniu, abilități profesionale și cunoștințe privind experiențele mondiale avansate în producția de mobilă pentru baie. În total, peste 100 de specialiști sunt implicați în procesul de producere al companiei BAYRO.

Ciclul de producție al fabricii BAYRO începe cu dezvoltarea proiectului de design a produsului nou. Ergonomia, soluțiile optime de proiectare și standardele înalte de calitate ale caracteristicilor de exploatare sunt asigurate în cadrul departamentului de proiectare. Nivelul ridicat al profesionalismului și experiența vastă a departamentului de proiectare permit fabricarea produselor în conformitate cu standardele înalte europene și mondiale.

Pentru producerea mobilierului marca BAYRO se folosesc cele mai bune materiale și piese componente ale producătorilor de top recunoscuți la nivel mondial. Utilizăm plăci PAL și MDF ale liderilor mondiali EGGER și Krono, care se deosebesc prin caracteristici fizico-mecanice și de exploatare unice. Lacurile și vopselele folosite pentru vopsirea mobilierului nostru sunt achiziționate de la producători italieni renumiți, ceea ce asigură un nivel ridicat al calității pieselor vopsite. Furniturile sunt, de asemenea, achiziționate exclusiv de la furnizori de încredere, ceea ce ne permite să fim siguri de calitatea produselor noastre.

Suprafața de producție a companiei ocupă peste 8000m2 și include următoarele structuri organizatorice:

- departamentul de proiectare

- secția prelucrării mecanice

- secția de prelucrare a sticlei

- zona de vopsire

- zona de asamblare

- zona de fabricare a ambalajului

- zona de ambalare

- depozitul cu mărfuri finite

- secția administrativă

În secția de prelucrare mecanică se efectuează tăierea panourilor din PAL, MDF, Placaj și alte materiale pentru crearea detaliilor de mărimea necesară. Tăierea materialelor se face cu ajutorul mașinilor de debitat automate Holzma din concernul german HOMAG. După care detaliie se prelucrează la centrele de prelucrare CNC a producătorilor germani și italieni HOMAG и SCM. Cantuirea este realizată cu ajutorul mașinilor de aplicat cant pe elemente drepte și curbe moderne fabricate de concernul italian SCM, folosind cele mai noi tehnologii pentru a asigura o rezistență ridicată la umiditate a pieselor prelucrate.

În secția de prelucrare a sticlei se efectuează tăierea oglinzilor producătorilor europeni de top, după care se efectuează șlefuirea și lustruirea pieselor obținute cu mașini de prelucrarea sticlei. Acest lucru permite  obținerea unui aspect exterior prezentabil al oglinzilor. Se prelucrează marginile pentru a oferi siguranță în momentul atingerii și exploatării mobilierului pentru baie.

În zona de vopsire are loc vopsirea detaliilor cu cele mai moderne soluții, lacuri și vopsele ale producătorilor europeni de top, transmițând detaliilor de pe fațada mobilei nu doar un aspect exterior rafinat, dar oferind, de asemenea, caracteristici fizice și mecanice sporite. Astfel prelungind semnificativ durata de viață a mobilierului.

În zona de asamblare, mobilierul este asamblat.

În zona de producere a ambalajelor, ambalajele sunt fabricate din carton ondulat din trei straturi de înaltă calitate, care asigură siguranța produselor finite în timpul depozitării și transportului.

Mobilierul nostru este produs pentru confortul Dvs., nu doar prin parametrii tehnici, dar și un design ce va oferi eleganță băii Dvs.