Tipuri de mobilier de baie BAYRO


OglinziFoi de oglindă fără substrat, foi de oglindă pe un substrat din diferite materiale, oglinzi sub formă de dulapuri de diferite modele și de diferite dimensiuni.

Dulapuri pardosealăDulapuri sub lavoar pe picioare

Dulapuri suspendate - Dulapuri sub lavoar montat pe perete

Dulapuri penalDulapuri penal pe picioare sau suspendate cu rafturi deschise sau închise.


Mobila corp este fabricată din PAL laminat (placă aglomerată din aşchii de lemn) sau din placă PVC. Nu elimină vapori toxici în aer, rezistentă la contactul cu soluţii chimice. Laturile mobilierului sunt protejate de cantul - PVC cu grosimea de 0.40 - 2.00 mm.

Faţada mobilierului este fabricată din:

- MDF laminat unilateral de grosimea 16-19mm, care este acoperit cu un strat de grund şi vopsea binară din poliuretan, adăugător se prelucrează cu izolator pe bază de ceară (aerosol sau emulsie).

- MDF laminat unilateral, apoi faţada este acoperită cu un strat de peliculă PVC sub influența temperaturii și presiunii mari suprafaţa devine uniformă și netedă.

- Din placa PVC ce permite fabricarea suprafeţelor plane sau curbate, care în final este acoperită cu un strat de vopsea binară din poliuretan.

- HighGloss - placă MDF acoperită cu un strat lucios de acril cu grosimea 1mm.

Oglinzile se utilizează terasament cu oglinzi, care are rezistenţă la umiditate. Muchiile tuturor oglinzilor sunt netezite. Pentru baza oglinzii, se utilizează PAL laminat bilateral.

Furnitura: bălămălile, ghidajele cu bilă prezintă suportul ce garantează utilizarea de lungă durată şi sigură a mobilităţii părţilor construcţiei.

Blaturi: cuarț, sticlă, placaj furniruit.

Lavoare: ceramică, marmură compozită, sticlă, piatră naturală.

Echipamentul electric: se utilizează producţie europeană. Tot echipamentul electric se conectează la reţeaua electrică de 220 V, 50 Hz.

Ambalajul: Tot mobilierul este ambalat în polietilenă şi în cutii de carton ondulat.